ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι άνθρωποί μας – η σίγουρη επένδυση για το μέλλον

Ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ  είναι οι άνθρωποί της. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και η προσήλωσή του σε υψηλούς στόχους έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

 

Πιστεύοντας απόλυτα στις ίσες ευκαιρίες απασχόλησης, η ΜΟΒΙΑΚ έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της αγοράς, προωθεί την καινοτόμο σκέψη και επιδιώκει συνεχώς την κατάκτηση νέων στόχων, ενθαρρύνοντας την ομαδική προσπάθεια και ανταμείβοντας την πρωτοβουλία. Η εταιρεία προσφέρει σε άτομα με εξαιρετικά προσόντα και υψηλούς επαγγελματικούς στόχους τη δυνατότητα μιας γόνιμης και δημιουργικής σταδιοδρομίας, γεμάτης επιτυχίες και νέες προκλήσεις. Παράλληλα, δεν σταματά ποτέ να αναζητά νέους επιστήμονες και επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης.

 

Η ΜΟΒΙΑΚ δίνει μεγάλη έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, ενός άριστα εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού με φιλοδοξίες για να μοιραστούν το όραμα της εταιρίας.

 

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας της ΜΟΒΙΑΚ μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, σημειώνοντας την εξειδίκευσή σας η/και που θα μπορούσατε να φανείτε χρήσιμος. Η ΜΟΒΙΑΚ εναρμονίζεται με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων και σας ενημερώνει ότι σε όλες τις αιτήσεις τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αποστολη βιογραφικού

Graphic Designer

Ο Όμιλος ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. σε τροχιά ανάπτυξης επιθυμεί την πρόσληψη δυναμικού ατόμου, ειδικότητας “ Graphic Designer ” στο πλαίσιο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του Δημιουργικού τμήματος Marketing/ Graphics, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας (Καθιανά Ακρωτηρίου)

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να πληρούν συνολικά τα παρακάτω τυπικά προσόντα:
• Δίπλωμα ή πτυχίο Γραφιστικής
• Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
• Εξοικείωση με χρήση Η/Υ και διαδικτύου
• Αποδεδειγμένη γνώση γραφιστικών προγραμμάτων (άριστη γνώση Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop)
• Αντοχή σε περιβάλλον πιεστικό με αυστηρά χρονοδιαγράμματα
• Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, θα θεωρηθεί προσόν
• Γνώση Επεξεργασίας βίντεο (after effects) θα θεωρηθεί σημαντικό προσόν

Τα κύρια καθήκοντα του κατόχου της θέσης είναι:
• Υποστήριξη στη δημιουργία όλων των έντυπων project
• Σχεδιασμός καταχωρίσεων
• Κατασκευή web banner (gif)

Η Εταιρία προσφέρει:
• Σταθερή και πλήρη απασχόληση
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (ανάλογο προσόντων και εμπειρίας)
• Σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
• Δυνατότητα εξέλιξης σε μια δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία
Αποστολή βιογραφικών στα e-mail : gantonis@mobiak.com, msvourakis@mobiak.com

Διαθέσιμη θέση εκτός των αναφερόμενων

Η εταιρία μας αναζητά διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις κενές θέσες που δημιουργούνται ανα διαστήματα και μπορεί να ταιριάζουν με τα προσόντα σας και να σας ενδιαφέρουν. Αν πιστεύετε οτι μπορείτε να προσφέρετε σε καποιον τομέα που δεν αναφέρεται μή διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας!

Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Η ΜΟΒΙΑΚ δεσμεύεται πλήρως από το κανονιστικό πλαίσιο του Κανονισμού ΕΕ2016/679, την σχετική ελληνική νομοθεσία και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπως αυτή αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της, www.mobiak.gr, αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Γνωρίζοντας το παραπάνω, δηλώνω δια του παρόντος, ρητά και αυτοβούλως, τη συναίνεσή μου για την παροχή των ανωτέρω πληροφοριών που περιέχονται στο απεσταλθέν βιογραφικό, για χρονικό διάστημα 12 μηνών, οι οποίες έχοντας πλήρη επίγνωση ότι αποτελούν προσωπικά δεδομένα, επιτρέπω να αποθηκεύσει σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή, η Εταιρεία σας, αυστηρά και μόνο για τον προοριζόμενο της αποστολής σκοπό. Τέλος έχω το δικαίωμα να ζητήσω τη διαγραφή, αναθεώρηση των συγκεκριμένων δεδομένων νωρίτερα του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος