ΝΕΑ

Πρόσθετη Γραμμή Εμφιάλωσης Υψηλής Πίεσης 300 Bar Για Πυροσβεστικά Αέρια


Στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας, βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία η Πρόσθετη Γραμμή Εμφιάλωσης Υψηλής Πίεσης 300 Bar Για Πυροσβεστικά Αέρια

Η νέα γραμμή παραγωγής, έχει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη πλήρωση φιαλών αλλά και μεμονωμένων φιαλών, ώστε να μπορεί να καλυφθεί οποιαδήποτε ζήτηση.
Η εμφιάλωση στα 300 bar προσφέρει τη δυνατότητα για πλήρωση των φιαλών κάνοντας χρήση μερικών πιέσεων ή μάζας των επιμέρους αερίων, ανάλογα με τη σύσταση του μείγματος. Η πλήρωση με φιάλη αναφοράς στον ζυγιστικό σταθμό δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στην σύσταση του μείγματος.

Επιπλέον, ο χρόνος της εμφιάλωσης μπορεί να μειωθεί κάνοντας χρήση και των κρυογενικών αντλιών και αεροποιητών, στα πρώτα στάδια της εμφιάλωσης.

H MOBIAK, προχωρώντας για άλλη μία φορά σε μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, θα έχει πλέον τη δυνατότητα να σας προσφέρει:

 

– Άμεση εμφιάλωση και παροχή των δικών της, πιστοποιημένων συστημάτων IG MINOAS-300 (VDS Approved) όπως επίσης πλήρωση οποιωνδήποτε άλλων κατασκευαστικών οίκων.

– Εργασίες Υδροστατικού Ελέγχου και πλήρωσης στα 300bar πιστοποιημένων φιαλών (βάση της ισχύουσας νομοθεσίας) οποιουδήποτε κατασκευαστικού οίκου.

 

 

 

 

 


Η εμφιάλωση στα 300 bar σε ελληνικό έδαφος και όχι στο εξωτερικό, διασφαλίζει πλέον:
– Χρόνους παράδοσης ασύγκριτα μικρότερους
– Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές
– Άμεση after-sales εξυπηρέτηση

Τα παραπάνω αποτελούν μία μόνο από τις σημαντικές κινήσεις που εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα επέκτασης των κεντρικών μας εγκαταστάσεων.

Recent news

Η ΜΟΒΙΑΚ αποχαιρετά υπερήφανη τον δημιουργό της

Πέρασαν 43 χρόνια από την ημέρα που οραματίστηκες και δημιούργησες αυτό που είναι η ΜΟΒΙΑΚ.…

Έκθεση SENA 2020 – SECURITY EXPO North Africa Φεβρουάριος 2020

Η ΜΟΒΙΑΚ παραβρέθηκε στην έκθεση πυροσβεστικού εξοπλισμού SENA 2020 που διεξάχθηκε στη Τυνησία της Βόρειας…

Εξοπλισμός ΜΟΒΙΑΚ στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως

Με ιδιαίτερη τιμή ο πυροσβεστικός εξοπλισμός της ΜΟΒΙΑΚ τοποθετήθηκε στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, στο Μοναστήρι της…