ΝΕΑ

Πυροπροστασία στο σπίτι: 5 + 1 επιλογές!


Πυροπροστασία στο σπίτι: 5 + 1 επιλογές! | #homesafety

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου για 5 tips πυροπροστασίας στο σπίτι, αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε συγκεκριμένα παραδείγματα καινοτόμων προϊόντων με οικιακή εφαρμογή. 5+1 Επιλογές από την γκάμα της ΜΟΒΙΑΚ για το σπίτι

 

#1 Βάλε στην Κουζίνα σου «Έξυπνο Πυροσβεστήρα Λουλούδι»
Ο Έξυπνος Πυροσβεστήρας Λουλούδι Χρησιμοποιείται για Κατάσβεση Πυρκαγιάς Αρχικού Σταδίου Προερχομένης από Μαγειρικά Λίπη.
Είναι ιδανικός γιατί μπορεί επίσης να Χρησιμοποιηθεί σαν Διακοσμητικό Κουζίνας πάνω σε Μεταλλική Επιφάνεια Ψυγείου αφού διαθέτει μαγνήτη! Μπορεί ακόμα να τοποθετηθεί μέσα σε Βάζο για Λουλούδια.

Κωδικός ΜΟΒΙΑΚ: MBK09-FLOWER-F-CLASS

 

 

#2 Εγκατέστησε στην κουζίνα σου το Σύστημα Πρόληψης Πυρκαγιάς «Prince George Stove Guard»
Το Προϊόν Prince George Stove Guard περιλαμβάνει έναν Εξελιγμένο Αισθητήρα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας, ο οποίος είναι τοποθετημένος πάνω από τη συσκευή Μαγειρέματος και μια Μονάδα Ελέγχου, η οποία Διακόπτει την Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος στη Συσκευή.
Με αυτό τον τρόπο Ενεργοποιείται Νωρίτερα από Κάθε Άλλη Συσκευή Προστασίας για Οικιακή Χρήση, Μειώνοντας έτσι Δραματικά τον Αριθμό των Ατυχημάτων λόγω Οικιακών Πυρκαγιών που οφείλονται σε Συσκευές Μαγειρέματος.

Αποτελεί ένα μοναδικό στην αγορά το προιόν, το οποίο δεν αποτελεί προιόν κατάσβεσης, αλλά έχει τη δυνατότητα να προλαμβάνει την φωτιά πριν καν ξεκινήσει!

Κωδικός ΜΟΒΙΑΚ: MBK19-PGSGUARD

 

#3 Αν έχεις τζάκι ή ξυλόσομπα προμηθεύσου τον Έξυπνο Πυροσβεστήρα Για Καμινάδες
Ο Έξυπνος πυροσβεστήρας για καμινάδες είναι το ιδανικό μέσο κατάσβεσης για πυρκαγιές σε καμινάδες.
Με την ενεργοποίηση του, απελευθερώνεται ένα μείγμα σωματιδίων και αερίων που «σπάνε» το τρίγωνο φωτιάς (καύσιμο, οξυγόνο και θερμότητα) και πραγματοποιείται κατάσβεση.
Ο μέσος χρόνος κατάσβεσης μιας οικιακής καμινάδας είναι 22” ενώ η Διάρκεια ζωής είναι 5 χρόνια.

Κωδικός ΜΟΒΙΑΚ: MBK19-CHIMNEY

 

#4 Εγκατέστησε το Σύστημα Οικιακής Κουζίνας IDOMENEUS
Το Σύστημα Κατάσβεσης Οικιακής Κουζίνας IDOMENEUS είναι ένα Αυτόματο Σύστημα Ανίχνευσης και Πυρόσβεσης, χωρίς Πίεση ή Προωθητικά Αέρια, για την Προστασία από τις Φωτιές Καύσης Λίπους σε Κουζίνες και Μπάρμπεκιου.
Το Σύστημα Κατάσβεσης έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδιαίτερα Κατάλληλο για Μικρές Οικιακές Κουζίνες ή για Κουζίνες που βρίσκονται σε Οχήματα Αναψυχής RV και Τροχόσπιτα

Έχει μοντέρνο σχεδιασμό για να κρατήσεις την αισθητική της κουζίνας σου σε υψηλό επίπεδο και δεν χρειάζεται συντήρηση για 5 έτη!

Κωδικός ΜΟΒΙΑΚ: MBK19-IDOMENEUS

 

#5 Προστάτεψε τις αγαπημένες σου συσκευές με τον Αυτόματο Πυροσβεστήρα – Μινιατούρα (AMFE)
Ο αυτόματος πυροσβεστήρας – μινιατούρα (AMFE) προστατεύει αξιόπιστα τις συσκευές και τον εξοπλισμό, οικιακές συσκευές και καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως ερμάρια, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, κ.λπ από πυρκαγιά. Ο AMFE ανιχνεύει και κατασβήνει τη φωτιά εντός της συσκευής, αποτρέποντας έτσι την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεις και να προστατέψεις τη συσκευή σου και να σταματήσεις την εξάπλωση της φωτιάς!

Κωδικός ΜΟΒΙΑΚ: Διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές που έχουν να κάνουν με την προστασία όγκου και το βαθμό ενεργοποίησης που απαιτείται.

 

#Extra Συμβουλή: Προμηθεύσου το Πυροσβεστικό Σετ Ασφαλείας
Το Σετ περιέχει ένα 2Lt πυροσβεστήρα τύπου ABF – Wet Chemical και πυρίμαχη κουβέρτα 0,90 Χ 0,90m. Καθώς και μια θήκη με βάση για να τα τοποθετήσεις – είναι ο,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με την οικιακή πυρασφάλεια!

Κωδικός ΜΟΒΙΑΚ: MBK10-SET-BOX

 

#homesafety

Recent news

Η ΜΟΒΙΑK κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία «Top Industrial Export Companies»

Η ΜΟΒΙΑK κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία «Top Industrial Export Companies» στη διοργάνωση – θεσμό…

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΜΟΒΙΑΚ 2021

Ο πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΜΟΒΙΑΚ έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο…

Δωρεά Τάμπλετ στο Δήμο Χανίων

Aφού αφουγκραστήκαμε την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών…

Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;